Kaastaart nu te koop in de Markthal

   
 
De Markthal is the place to be qua food in Rotterdam. Alle heerlijkheden uit alle windstreken onder 1 mooie koepel. En nu is er ook kaastaart te koop. Zoek de winkel 54 op in het midden van de hal naast de ijssalon:  Brandstore De Rotterdamsche Oude.  www.derotterdamscheoude.com

 Het Pittig Rotterdammertje is een borrelbonbon gemaakt van geitenkaas, amandel, jong belegen kaas, boerenjongens,  komijnekaas en pepitapitten voor de Rotterdamse groene kleur. Heerlijk bij iedere borrel, high tea of dessert

Sinds kort verkopen we de Rotterdammer in twee maten. Het orginele doosje met een stuk van 250 gram en de kleine van circa 150 gram. De kleine kaastaart is een handzamer maatje voor een borrel voor twee. 

Nieuw is ook de tomatillo chutney. Tomatillos zijn bitterzoete besjes oorspronkelijke uit Zuid Amerika, maar ze gedijen prima in wispelturige Nederlandse klimaat. Beter dan tomaten. 

Heerlijk bij kaas, maar ook de bbq of een visje. Uiteraard hoort deze chutney bij mexicaanse gerechten, maar misstaat ook niet bij een stampotje. Voeg er wat olie aan toe en je hebt een fantastische dressing. Als dip doet deze groene smaakmaker het ook goed. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *