Onze kaastaartjes

Het_Hollands_KaastaartjeHet Hollands Kaastaartje

Het Hollands Kaastaartje is de mildste van onze ambachtelijke kaastaartjes. Deze is gemaakt van Goudse jong belegen kaas, jonge geitenkaas, romige landgoedkaas, amandel, huisgemaakte boerenjongens en geroosterde mosterdzaadjes. De Delftsblauwe tegel verpakking maakt dat deze kaastaart voor heel Nederland en daarbuiten een origineel en lekker cadeau is voor een ander of jezelf.

Het Hollands Kaastaartje is te bestellen per 20 stuks. Mail Info@aubainmarie.nl voor meer informatie.

 

 

Het_Pittig_RotterdammertjeHet Pittig Rotterdammertje

Het Pittig Rotterdammertje, de ode aan onze mooie stad, met dit ambachtelijke kaastaartje begon het allemaal. Hij is gemaakt van mooie kazen (geit, belegen en komijn) met huisgemaakte boerenjongens (ingemaakt met kaneel uit Ceylon en vanille uit Uganda), amandelen en afgetopt met pepita’s. 

Het Pittig Rotterdammertje is in klein en groot formaat te bestellen in onze webshop. Bij hele grote aantallen, bijvoorbeeld voor in het kerstpakket, gaarne even mailen naar info@aubainmarie.nl
 Tevens is de kaastaart te kopen in

De Markthal Rotterdam, winkel 54, naast de ijssalon bij de Brandstore Rotterdamsche Oude. www.derotterdamscheoude.com

Kat op het Spek te Delft, molstraat 19    www.katophetspek.nl

 

Het_Haags_HeertjeHet Haags Heertje

Allure, koningskleuren en een internationaal karakter. Dit ambachtelijke kaastaartje heeft dit ook alle in zich.
Het Haags Heertje is gemaakt van boerenkaas, geitenkaas met fenegriek en koriander, cheddar, gedroogde blauwe bessen, pecannoten en gekneusde roze peperkorrels voor de kick.

Het Haags Heertje is te bestellen per 20 stuks via info@aubainmarie.nl