Winter wonderland

Buffet met mooi vlees en vergeten groenten

 

Een winters feestje is niet compleet  zonder een mooi winters buffet. Mooi vlees, heerlijk groenten, kruidige specerijen. Allemaal ambachtelijk bereid met aandacht en liefde voor het ingrediënt. Uiteraard wel met hier en daar een spannend element of knipoog naar een andere keuken.

Frisse zuurkool met ouderwets eisbein. Bietenstamp omdat het zo mooi kleurt en lekker zoet is. Limburgs stoofvlees met veel appelstroop. kardemom en kruidkoek, echte gehaktballetjes in veel te veel jus. Pittige raapstelenstamp met knolselderijspekjes. Worstjes en spiesjes a la plancha. Echte knapperige piccalilly van Picknick in the Park, de lekkerste van Nederland. Een pastinaak crème met witte chocolade. Frisse bietenbladsalade met eend en granaatappelpitten. sinaasappel carpaccio met een kappertje en zwart olijfje. Het kan allemaal.

Vooraf zouden kleine koude visgerechtjes uw feest kunnen opsieren. En aan het eind dezelfde kleine glaasjes met daarin diverse toetjes (zie bericht hiervoor)

En we maken het zo spannend, elegant, robuust, authentiek of luxe zoals u het wilt.

Mail naar karen@aubainmarie.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.