Aubainmarie introduceert gemaksconcept Borrelpost.nl

Aubainmarie, het kookduo uit Schiedam bestaande uit Karen Kruijdenberg en Jacqueline Mourik, is al verantwoordelijk voor het leukste streekproduct van Rotterdam, Den Haag en Nederland. Zij introduceerden in de afgelopen 3 jaar het Pittig Rotterdammertje, het Haags Heertje en het Hollands Kaastaartje, 3 ambachtelijke kaastaartjes in de vorm van een tegel te serveren als luxe kaasbonbon bij de borrel of de kaasplank. De ontwikkeling bij de Rotterdamse dames staat niet stil. Het nieuwste gemaksconcept dat Aubainmarie nu introduceert is Borrelpost.nl, catering door de brievenbus.

Borrelpost.nl is voortgekomen uit het idee het de Nederlander nog gemakkelijker te maken om vrijdagavond na een lange week werken het weekend ontspannen en culinair verwantwoord in te luiden met een heerlijke borrel, die je van de deurmat af kunt rapen. Voeg zelf nog een lekkere wijn, port of biertje toe en je bent compleet om te genieten met 3-4 personen.

Dit borrelpakket is qua inhoud volledig op elkaar afgestemd en bestaat uit olijven, droge worst, een ambachtelijke kaastaartje, huisgemaakte zoet-zure blackflame rozijnen en hartige cake van eigen recept en hand.

Aubainmarie haakt met Borrelpost.nl in op de huidige tendens van thuis genieten met goed en verantwoord eten. Bovendien doet Borrelpost.nl met dit concept een originele duit in het zakje van culinaire online cadeaus.

Bekijk of bestel Aubainmarie Borrelpost hier.