Rotterdamse Kerst

Kerstavond vieren met een Rotterdamse borrel.

Inhoud van de kersttas

Inhoud van de kersttas

Hoe doe je dat?
Typisch Rotterdamse producten die een ode aan de stad zijn en waar we zelf fan van zijn bij elkaar voegen als Kerstpakketje. We noemen het: De Rotterdamse Kersttas.

Wat zit er in?
Ten eerste de inmiddels befaamde kaastaart Pittig Rotterdammertje, gemaakt van mooie kazen uit de ‘achtertuin’ van Rotterdam, huisgemaakte boerenjongens (Van Toor), amandel, pistache en pepitapitten. Het Pittig Rotterdammertje is bedacht om een verfijnde Ode aan onze stad te geven. De combinatie van de kazen met de noten en boerenjongens maakt van iedere hap een ontdekking.
Deze kaastaart is handgemaakt en is bedoeld om op te snijden in kaasbonbons. Exclusief voor Rotterdam ontwikkeld.
Daarnaast hebben we Black flame rozijnen in PX sherry gezet. Ingemaakte rozijnen met een unieke smaak en pikzwart van kleur
Bovendien perfecte begeleider van het Pittig Rotterdammertje: vol, zoet en fris van smaak.

De Hoekse Chips verzorgen het knapperige element van dit Rotterdamse feestje uit een tas. HOeksche Chips is een streekproduct uit de Hoeksche Waard, de achtertuin van Rotterdam. De verfijnde smaak van tuinkruiden begeleidt de heerlijke chips gemaakt van lokale aardappelen.
Wat schenk je daar dan bij? Een heerlijke Gasgogne. En die hebben we er ook in deze Rotterdamse Kersttas gedaan. Een frisse witte wijn met hinten van rode grape fruit. Deze complimenteert de romige kaastaart. Haalt zowel de zoete als frisse tonen van de Black Flame rozijnen naar boven en streelt de tuinkruiden van de Hoeksche Chips.

Comments are closed.