Rotterdamse workshop

55-workshop1
Een gezellige avond met pure smaken. Je leert wat klassiekers maken en proeft Rotterdamse streekproducten. We beginnen met Het Pittig Rotterdammertje en een Borreltje, dan gaan we koken:
Vooraf:
Ooit zwom er zalm in de maas: Zelf zalm roken en pekelen
Hoofd:
Leer ouderwets koken: Echte Rotterdamse Bal met groene rauwe andijvie stamp (als er meer dan 10 zijn komt er peen en uien bij met sukade. En bij meer dan 20 zuurkool met worst.
Na:
Panna Cotta met Advocaat
En bij de koffie zelfgemaakte boterkoek
We hebben minimaal 10 personen nodig om deze workshop te organiseren
Plaats: Admiraaltromphof 4 te Schiedam. Tijd: 16.00-20.00. Kosten: 49,50 inclusief borrel, happen vooraf, receptuur, koffie en 3 consumptiebonnen.
Schrijf je in via onze webshop of mail naar info@aubainmarie.nl