Valentijn

Hoe heerlijk is het om samen te borrelen met iemand om wie je geeft.
Een compleet pakket zo door de brievenbus bij je thuis voor een aangename prijs.

Er zit uiteraard kaastaart in. Een rode speciaal voor Valentijn met cranberries, mosterdzaadjes, amandelen, boerenjongens, geitenkaas, cheddar en Goudse jong belegen kaas. Dan een flinke fuet worst, in dunne plakjes het lekkerste. Dan gemarineerde olijven met kappertjes en Hollandse gedroogde tomaatjes. En knapperig zout nootje. En vijgenbrood met hele amandelen.

Een compact feestje!!!

17,50 per pakket exclusief 3,95 bezorgkosten

Bestel voor 14 uur op 12Februari en het komt op tijd bij je aan

IMG_2184.JPG

Valentijn borrelpakket

Voor wie van lekkers houdt en samen wil genieten tijdens Valentijn, heeft borrelpost.nl een origineel cadeausolo kaastaart 3

foto Een heerlijk borrelpakket, bestaande uit Valentijn kaastaart met cranberries, een flinke fuet worst, vijgenbrood met amandelen, knapperige nootjes, gemarineerde olijven met kappertjes en Hollandse gedroogde tomaatjes. Kortom, een compleet pakket en compact, want het past door de brievenbus. Eens wat anders dan chocolade en rozen. Ga naar de webshop of borrelpost.nl om er een te bestellen

Winter wonderland

Buffet met mooi vlees en vergeten groenten

 

Een winters feestje is niet compleet  zonder een mooi winters buffet. Mooi vlees, heerlijk groenten, kruidige specerijen. Allemaal ambachtelijk bereid met aandacht en liefde voor het ingrediënt. Uiteraard wel met hier en daar een spannend element of knipoog naar een andere keuken.

Frisse zuurkool met ouderwets eisbein. Bietenstamp omdat het zo mooi kleurt en lekker zoet is. Limburgs stoofvlees met veel appelstroop. kardemom en kruidkoek, echte gehaktballetjes in veel te veel jus. Pittige raapstelenstamp met knolselderijspekjes. Worstjes en spiesjes a la plancha. Echte knapperige piccalilly van Picknick in the Park, de lekkerste van Nederland. Een pastinaak crème met witte chocolade. Frisse bietenbladsalade met eend en granaatappelpitten. sinaasappel carpaccio met een kappertje en zwart olijfje. Het kan allemaal.

Vooraf zouden kleine koude visgerechtjes uw feest kunnen opsieren. En aan het eind dezelfde kleine glaasjes met daarin diverse toetjes (zie bericht hiervoor)

En we maken het zo spannend, elegant, robuust, authentiek of luxe zoals u het wilt.

Mail naar karen@aubainmarie.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.