Over ons

Al bijna 15 jaar is het verzamelen van de mooiste smaken de basis van Aubainmarie. De allermooiste ingrediƫnten halen we bij leveranciers die hun ambacht combineren met de kracht van de natuur.
Tegenwoordig concentreren we ons voor de verse producten op het Westland, waar we sinds vijf jaar wonen. We koken uit eigen kruidentuin en gaan op voedselstrooptocht langs buurtuinders. Soms maar 200 meter verderop. Alle kleuren en soorten tomaten, bonen die naar boter smaken, kasabrikozen die zoeter en lekkerder zijn dan een bonbon, aardbeien met intense geur en smaak natuurlijk, knapperige paprika’s, super aubergines, ouderwetse tafeldruiven en supergrote sappige frambozen.
Onze specialisaties zijn High Teas, Buffetten, Walking Dinners en Kerstpakketten

Maar de laatste jaren leggen we ons ook toe op de betere bedrijfscatering. Een warme lunch uit Italiƫ, een Indiaas buffet als er tot laat doorgewerkt moet worden, feestelijke Tapas of Aziatisch fingerfood voor de vrijdag middag borrel. Voor iedere gelegenheid iets lekkers.

En de laatste tijd zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe gebakjes en andere zoetigheden voor High Teas en Toetenbuffetten. Volg onze nieuwste creaties via de nieuwsberichten.

Ook bijzondere vragen waarderen we zeer. Daag ons uit met specifieke wens.

tuin2

img_2526.jpg
img_2537.jpg