Workshops

Workshops voor groepen

Masterchef workshopMasterchef_Workshop

Deze workshop daagt de deelnemer uit om prachtige gerechten te maken. We leren je technieken en spelen met presentatie. Na deze workshop ben je in staat een prachtig 5 gangen diner thuis te presenteren aan vrienden en familie! Het menu is afhankelijk van het seizoen. We willen u laten werken met de beste ingrediënten van het betreffende seizoen.
Deze workshop kost 74,50 euro* bij minimaal 10 personen.
Bij deze workshop is een goodiebag inbegrepen met daarin het Pittig Rotterdammertje, echte kaneel, vanillesuiker, huisgemaakte mayonaise, huisgemaakte rode uien chutney en mosterdzaad.

Italiaanse kookworkshopItaliaanse_Workshop

Deze workshop is voor deelnemers die altijd al zelf pasta willen maken. Ook is deze workshop geschikt voor groepen met veel verschillende mensen, omdat het hoofdgerecht uit diverse componenten bestaat. Onze garantie is dat u na afloop van deze Italiaanse workshop kunt u zelf ravioli maken. Als verse truffel voorradig is, komt deze ook op het menu.
Deze workshop kost 64,50 euro* pp bij minimaal 10 personen

 

 

Biefstuk workshopBiefstuk_workshop

Altijd al willen weten hoe nu de perfecte malse biefstuk te bakken? We leggen je graag uit wat de verschillen zijn tussen delen van een koe en laten je dat ook proeven. (gepekelde ribeye, T bone steak met ansjovisboter, entrecote met citroenolie) Met de mooiste rundvlees ingrediënten gaan we aan de slag om het stoer menu te fabriceren.
Deze workshop bieden we aan voor 89,50* pp bij minimaal 10 personen.

Tapas workshopTapas_Workshop

Deze workshop heeft Spaanse, Italiaanse en Oosterse invloeden. Er is voor ieder wat wils en zeer geschikt voor gemêleerde gezelschappen. De nadruk ligt op het gezellig samenzijn en niet op kooktechnieken of lange verhalen over ingrediënten. (dus geen smaakcollege vooraf) Op het buffet staat aan het einde van de kooksessie een keur aan warme en koude gerechtjes.
Deze workshop bieden we al aan voor 64,50 euro* pp bij minimaal 10 personen.
 
* Bedragen zijn exclusief BTW (75% van de workshop 6% BTW, de rest 21%) en inclusief dranken en receptuur.

3 thoughts on “Workshops

  1. Pingback: android tinder hack

  2. Pingback: free online dating okcupid

  3. Pingback: keto fat bomb

Comments are closed.